Molnár Andit élete végéig elkíséri sérülése - meg kellett tanulnia ezzel együtt élni

Forrás: Polyak Attila/Origo -
Molnár Andi sérülés maradandó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Andi húsz éve kezdte a versenytáncot. A rengeteg gyakorlás és versenyzés azonban sajnos nem múlt el nyomtalanul...

Molnár Andi az elmúlt két évtizedben több sérülést is szenvedett a táncolás miatt, amikkel meg kellett tanulnia együtt élni.

Molnár Andi story gála 2019 Forrás: Polyak Attila/Origo

"Az egyik lábamon megvastagodott az achilles, úgynevezett vizes tömlő alakult ki rajta. Nyilván ez már korlátozott a táncban is. Voltam olyan ortpéd orvosnál, aki leszívta a tömlőt, ám folyamatosan újra kialakult. Meg kellett tanulnom együtt élni vele. A hétköznaojaimra is kihat az a balesetem, amikor Katus Attilával, egykori táncpartneremmel egy fellépésünkön rosszul érkeztem a talajra, és az egyik nagyujjam súlyosan zúzódott. Annyira eldeformálódott, hogy már képtelen vagyok órákig állni magas sarkú cipőben - mesélte a HOT Magazinnak Andi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.