Pécsi Ildikó egyre gyengébb, már 24 órás felügyeletre van szüksége

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség gyász Pécsi Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó állapota nem akar javulni, szerettei nagyon aggódnak érte. 

Szűcs Lajos betegsége és halála végtelenül megviselte Pécsi Ildikót, melynek következtében a színésznő több, mint 14 kilót fogyott, és lelkileg is nehéz helyzetben van. Mostanra már sajnos 24 órás felügyelet kell mellé, mert nagyon gyenge.

Mint kiderült, a vércukorszintjét és a vérnyomását is beállították az orvosok, sőt, infúziós vitaminkúrát is kapott, hogy kicsit megerősödjön, ám a szerettei még mindig nagyon aggódnak a 80 éves művésznő miatt. Mint kiderült, eddig a barátok és az egykori kollégák is látogatták, ám az utóbbi pár hétben csak a fia és fogadott fia járnak el hozzá.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Segítője éjjel-nappal mellette van, most nagyon fontos neki a törődés. A hűvös idő miatt egy ideje a temetőbe sem megy ki, de persze, tudni akarja, minden rendben van-e Lajos bácsi nyughelyével. Mindig megkér minket, fotózzuk le a sírt, és a képek láttán megnyugszik" - meséli L. Péterfi Csaba. a Blikknek.

Természetesen az sem segít lldikó helyzetén, hogy kisunokájával, Zsomborral sem találkozhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.