Ikertestvére részeivel született: fejéből nőtt ki egy harmadik kéz - Videó

Forrás: instagram.com/toolowfrontrow -
rendellenesség gerincproblémák iker
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyakran előfordul, hogy a terhesség során két petesejt is megtermékenyül, ám korán elhal az egyik, így az ikrek közül csak az egyik kezd el növekedni. Az azonban, hogy bizonyos részei összenőjjenek a testvérével, nagyon ritka.

Kelly Lynch két gerinccel és egy harmadik kézzel született, ami a fjeéből nőtt ki. A most 37 éves San Fransisco-i nő esete megdöbbentette az orvosokat.

Kelly-nek ugyanis volt egy ikertestvére, aki nem megfelelően fejlődött, majd elhalt, de pár testrésze a nőben "élt" tovább.

"Születésemkor az orvosok azt jósolták a szüleimnek, hogy legfeljebb az első születésnapomat fogom megélni. Erre azonban alaposan rácáfoltam, 37 múltam" - mesélte Kelly.

Ikertestvére részeivel született: fejéből nőtt ki egy harmadik kéz Forrás: instagram.com/toolowfrontrow

A harmadik kezet eltávolították, de dupla gerince miatt Kelly mostanra már alig tud segítség nélkül járni, és csupán 116 centi magas. Gerincproblémája miatt tüdőalulműködése is lett, egy speciális légzést segítő eszközzel éli mindennapjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.