Paddy Doherty kétoldali tüdőgyulladással került kórházba, miután elkapta a koronavírust, orvosai csupán 50 százalék esélyt láttak a túlélésre. Ma már otthon lábadozik, és elmesélte tapasztalatait.

Súlyos állapotban, kétoldali tüdőgyulladással került kórházba a tévésztár miután megfertőződött a koronavírussal. Paddy Doherty orvosai csupán 50 százalékot adtak neki a felépülésre. Az egészségügyi dolgozók emberfeletti küzdelmének köszönheti életét a tévésztár. Szerencsére hat nap után már hazamehetett, és otthon lábadozik.

Azt mondja, örökké hálás lesz az orvosoknak és a nővéreknek. Elárulta borzalmas volt látni, hogy emberek halnak meg körülötte, miközben ő is az életéért küzd.
„Úgy éreztem, mintha megbénult volna a testem, nem tudtam semmit sem csinálni. Nem tudtam felemelni a kezem, a fejem, és nem is tudtam beszélni. Nem volt erőm" - mesélte a sztár.

Paddy Doherty súlyos állapotban, kétoldali tüdőgyulladással került kórházbaForrás: Getty Images/2011 Anthony Harvey/Anthony Harvey

Az orvosok rengeteg gyógyszert adtak neki, azt mondták, ha nem használ, lélegeztetőgépre kerül, szerencsére az állapota javulásnak indult - írta a Daily Star.