Négy gyereket hagyott hátra a rákbeteg édesapa, ez volt az utolsó kívánsága

betegség apa rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hármasikrei születése után nem sokkal hunyt el az édesapa, akinél a rák egy súlyos fajtáját diagnosztizálták. Utolsó kívánsága az volt, hogy feleségül vehesse gyermekei édesanyját.

A mindössze 35 éves Steve Sparshottnál szarkómadaganatot diagnosztizáltak, ami a rák egy ritka formája. A fiatal férfi elkezdett kezelésekre járni. Közben felesége állapotos lett, kiderült, hogy hármas ikreket vár. Csakhogy a kicsik koraszülöttként jöttek a világra még 2019 nyarán.
Szerencsére utána egészségesen fejlődtek, ám az édesapa állapota egyre rosszabb lett. Tavaly kiderült, az egész csontvelőjében elterjedt a daganat.

A fotó illusztráció. Forrás: Shutterstock

Steve utolsó kívánsága az volt, hogy feleségül vegye gyermekei édesanyját. Csakhogy a koronavírus miatt el kellett halasztani az esküvőt.
Azonban december 8-án megtartották a ceremóniát, mert a férfi állapota rohamosan romlani kezdett.
Másnap kórházba is került, majd kiengedték, hogy utolsó napjait a családjával tölthesse. Január 12-én hosszú küzdelem után hunyt el.

Ismerősi adománygyűjtést szerveztek a családnak, mert az édesanyának négy gyermeket kell egyedül eltartania – írta a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.