Zacher Gábor már másképp gondolkodik a kínai vakcináról

Forrás: Földesi Máté -
vakcina Zacher Gábor koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noha korábban bizalmatlan volt a kínai vakcinával szemben Zacher Gábor, most úgy gondolja, az oltás mindennél fontosabb, mert ha elkapjuk a Covidot, abból sokkal nagyobb bajunk származhat.

Zacher Gábor korábban úgy nyilatkozott a kínai vakcináról, hogy bizalmatlan azzal szemben. Most viszont már másképp látja a dolgokat. Az ATV-nek elárulta, mindegyik védőoltás jobb, mint maga a betegség.

Zacher Gábor már mindekit az oltásra bíztat. Forrás: Földesi Máté


Azt mondta, a mérleg egyik oldalán van a fertőzés, a tüdőgyulladás, sokszervi elégtelenség, a lélegeztetőgép, és a halál, a másik oldalán pedig az öt elérhető vakcina.

Hozzátette, ahogy egyre több a tudásunk a Covidról, az embernek néha muszáj megváltoztatnia a véleményét. Szerinte ha nem lesz meg rövid időn belül a kellő átoltottság, akkor még sokakat el fogunk veszíteni, így mindenkit az oltásra bíztat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.