Közel egy hónap után hazaengedték a kórházból Fülöp herceget

Forrás: AFP/Justin Tallis -
betegség Erzsébet királynő Fülöp herceg kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan aggódtak Erzsébet királynő párjáért, Fülöp hercegért, aki még február 16-án került kórházba szívproblémákkal és fertőzés miatt. Most viszont végre hazatérhetett.

Nagy volt riadalom, amikor Fülöp herceg még februárban egy londoni magánkórházba került. Annyit lehetett tudni, hogy korábbi szívproblémái és valamilyen fertőzés volt az oka.

A herceget később átszállították egy állami kórházba, ahol kardiológiai beavatkozáson esett át. Ezután ismét visszakerült a VII. Eduárd kórházba, itt lábadozott egészen mostanáig. A júniusban a 100. életévét betöltő Fülöp herceg végre hazatérhetett – adta hírül az NBC News.

Fülöp herceg elhagyhatta a kórházat. Forrás: AFP/Justin Tallis

Sajnos az utóbbi években többször szorult kórházi kezelésre belgyógyászati problémái miatt, ám ilyen sokáig nem volt távol az otthonától.

A királyi család pontosan nem részletezte, hogy ezúttal mi okozta a bajt, állítják, nem koronavírus-fertőzés. Ez valószínűleg igaz lehet, mivel már január 9-én megkapta Erzsébet királynővel együtt a védőoltást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.