Kásler Miklós bejelentette: ekkortól indulhatnak újra a szűrővizsgálatok

egészségügy járvány szűrővizsgálat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kásler Miklós bejelentette, már csütörtöktől újraindulhatnak a megelőzést szolgáló népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok.

A járvány miatt egy ideje szünetelnek a megelőzést szolgáló szűrővizsgálatok, ám Kásler Miklós bejelentette, csütörtöktől újra igénybe vehetőek.

„Holnaptól újraindulnak az egészségesnek vélt emberek körében végzett, megelőzést szolgáló népegészségügyi célú, szervezett onkológiai szűrővizsgálatok. A magyar egészségügy az utóbbi hetekben olyan módon jutott túl a koronavírus-járvány harmadik hullámának legkritikusabb szakaszán, hogy valamennyi beteg számára biztosított maradt az ellátás"

Az emberi erőforrások minisztere hozzátette, továbbra is az oltás az egyetlen módja, hogy a járványt visszaszorítsuk, ezért mindenkit arra kér, éljen a lehetőséggel.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.