Bethany Kay Sell 2020 elején találta meg az első csomót a mellében.

A chichagói nő nagyon megijedt, amikor felfedezett egy csomót a mellében. Félve ment el orvosohoz, aki legnagyobb rémálmát közölte vele: rákos.

Forrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld/Sundjata Imhepi/Mediadrumworld/Sundjata Imhepi

Bethany bár kétségbeesett, abban bízott, hogy elegendő lesz csupán a csomót eltávolítani, de a vizsgálatok során kiderült, a rák már átterjedt a teljes mellszövetre és a  nyirokcsomókra is. Az orvosi team teljes melleltávolítást javasolt, hogy minden rákos sejtet eltávolíthassanak, amibe a 38 éves nő beleegyezett.

Bethany a műtét utánForrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld/Bethany Kay Sell/Mediadrumworld/Bethany Kay Sell

Az orvosok ugyan azt javasolták, a teljes gyógyulás után plasztikáztassa melleit, így visszanyerheti nőiességét, Bethany nem akart implantátumot.

A nőt elrettentette az, hogy milyen módon tágítják ki a bőrt egy ilyen beavatkozáshoz, valamint félt a lehetséges szövődményektől is. Nem bánkódik azonban, úgy érzi, így is épp elég nőies, amit egy fotósorozattal meg is mutatott.

A 38 éves nő büszke testéreForrás: NORTHFOTO/Mediadrumworld/Mitch Holmes/Mediadrumworld/Mitch Holmes
TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!