Beperelt egy kórházat, a Puddle of Mudd egyik tagja, Paul Phillips, ugyanis szerinte agysérülés érte egy orvosi műhiba miatt. Phillips sóhiány miatt került kórházba, és azt állítja, nem megfelelő kezelést kapott. 

Phillips hiponatrémia, vagyis sóhiány miatt került kórházba, a vérében a túl alacsony nátriumszintet orvosilag kellett volna helyreállítani egy több napos kezelés során – a két orvos azonban nem a megfelelő ütemben adagolta a nátriumot, ez pedig agysérülést okozott a bírósági kereset szerint, írja az Origó

Forrás: Paul Phillips

A zenész már a kezelés után visszakerült a kórházba egy korábban nem tapasztalt roham miatt, az után pedig még egy rohama volt. Az MRI vizsgálat során központi centrális mielinolízist állapítottak meg nála, vagyis egy tipikusan olyan agyi betegséget, amelyet a hiponatrémia túl gyors korrekciója okoz.

 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!