Iszak Eszter vallomása: „Megmenekült a petefészkem”

Forrás: instagram.com/iszakeszti -
betegség műtét endometriózis Iszak Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos betegségeket diagnosztizáltak Iszak Eszternél, akit meg is kellett műteni. De még így is nagy szerencséje volt.

Már korábban jelentkeztek a tünetek Iszak Eszternél, ám nem vett róluk tudomást.
„Ha visszagondolok, voltak jelek, tünetek, amelyek egyre inkább megkeserítették a mindennapjaimat. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékony vagyok, de ezt betudtam a rengeteg munkának"

Iszak Eszter nagyon megijdet, amikor kórházba került. Forrás: instagram.com/iszakeszti

Ám egyre erősebb fájdalmak gyötörték, a gyógyszerek sem segítettek. Olyan rosszul lett, hogy szerelmének, Gyurta Daninak kórházba kellett vinnie egy éve. Kiderült, hogy endometriózisa és Hashimoto-betegsége van.

Utólag visszagondolva szerencsésnek érzem magam, hogy megoperáltak, ugyanis a ciszta hátrafelé nőtt, és tizenkét centis volt, ami az alkatomhoz képest hatalmas. Gyakorlatilag megmenekült a petefészkem"

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.