Súlyos betegségeket diagnosztizáltak Iszak Eszternél, akit meg is kellett műteni. De még így is nagy szerencséje volt.

Már korábban jelentkeztek a tünetek Iszak Eszternél, ám nem vett róluk tudomást.
„Ha visszagondolok, voltak jelek, tünetek, amelyek egyre inkább megkeserítették a mindennapjaimat. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hangulatingadozásaim vannak, fáradékony vagyok, de ezt betudtam a rengeteg munkának"

Iszak Eszter nagyon megijdet, amikor kórházba került.Forrás: instagram.com/iszakeszti

Ám egyre erősebb fájdalmak gyötörték, a gyógyszerek sem segítettek. Olyan rosszul lett, hogy szerelmének, Gyurta Daninak kórházba kellett vinnie egy éve. Kiderült, hogy endometriózisa és Hashimoto-betegsége van.

„Nem tagadom, nagyon megijedtem, amikor megkaptam az eredményeket. Arról győzködtem magam, hogy erős lány vagyok, és biztosan nem kell majd műteni. Utólag visszagondolva szerencsésnek érzem magam, hogy megoperáltak, ugyanis a ciszta hátrafelé nőtt, és tizenkét centis volt, ami az alkatomhoz képest hatalmas. Gyakorlatilag megmenekült a petefészkem" – árulta el Eszti a HOT! Magazinnak.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!