Megrázó: közölték a négygyermekes családapával, hogy már csak hónapjai vannak hátra

áttétképződés rák (betegség) családapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joe-nak ott kellett hagynia a hadsereget, ahol 15 évig szolgált, miután megbetegedett és rákot diagnosztizáltak nála. A betegség szétterjedt a testében és azt a hírt kapta az orvosaitól, hogy már nincs sok ideje hátra.

A Stocktonból származó Joe több mint 15 évig szolgált a fegyveres alakulatnál, amikor is rosszul lett egy bevetésén. Először azt hitték, hogy fertőzésben szenved, de a vizsgálatok során kiderült, hogy neuroendokrin daganata van és összesen 12 csomót találtak a máján. Akkor azt jósolták neki, hogy 18 hónapja van még hátra - írja a Mirror.

kemoterápia Forrás: --

A férfinak kemoterápiára kellett járnia, de 8 kezelés után sem lett volt az állapota, sőt rosszabbodott, mára a betegség már az egész testében elterjedt. Áttét képződött a vállába, a medencéjére, a gerincére és a szegycsontjára is. Az orvosok azt mondták a családapának, hogy már csak hónapjai vannak hátra és igyekezzen minél több időt tölteni gyermekeivel. A család nehezen dolgozza fel, hogy elveszítik a csodálatos férjet és családapát, akinek az volt a legnehezebb, hogy közölnie kellett 4 gyermekével a szörnyű hírt.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.