Joe-nak ott kellett hagynia a hadsereget, ahol 15 évig szolgált, miután megbetegedett és rákot diagnosztizáltak nála. A betegség szétterjedt a testében és azt a hírt kapta az orvosaitól, hogy már nincs sok ideje hátra.

A Stocktonból származó Joe több mint 15 évig szolgált a fegyveres alakulatnál, amikor is rosszul lett egy bevetésén. Először azt hitték, hogy fertőzésben szenved, de a vizsgálatok során kiderült, hogy neuroendokrin daganata van és összesen 12 csomót találtak a máján. Akkor azt jósolták neki, hogy 18 hónapja van  még hátra - írja a Mirror.

kemoterápiaForrás: --

A férfinak kemoterápiára kellett járnia, de 8 kezelés után sem lett volt az állapota, sőt rosszabbodott, mára a betegség már az egész testében elterjedt. Áttét képződött a vállába, a medencéjére, a gerincére és a szegycsontjára is. Az orvosok azt mondták a családapának, hogy már csak hónapjai vannak hátra és igyekezzen minél több időt tölteni gyermekeivel. A család nehezen dolgozza fel, hogy elveszítik a csodálatos férjet és családapát, akinek az volt a legnehezebb, hogy közölnie kellett 4 gyermekével a szörnyű hírt.

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!