Hosszú hallgatás után beszélt férje állapotáról a Forma-1-legenda neje

Forrás: instagram.com/zanardiofficial -
Forma-1 Michael Schumacher Alex Zanardi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Schumacherhez hasonlóan - akinek felesége most súlyos döntést hozott -  balesete óta küzd a régi életéért az egykori kiváló autóversenyző, az 54 éves Alex Zanardi. Felesége, Daniela most megtörte a csendet és részletesen beszélt férje egészségi állapotáról.

„Alex állapota stabil, a testét és az agyát is edzi. Tud velünk kommunikálni, de a beszéd még nem megy neki. A hosszú, kómában töltött időszak után a hangszálainak még vissza kell nyerniük a rugalmasságukat. Ez csak testmozgással és megfelelő terápiával lehetséges. A karjában és a kezében még mindig nagy erő van, és keményen dolgozik a felépüléséért. Ez egy nagyon hosszú út, és egyelőre megjósolhatatlan, hogy mikor térhet haza" - idézi a Ripost Daniela Zanardi a BMW-nek adott interjúját.

Alex Zanardi küzd a gyógyulásáért Forrás: instagram.com/zanardiofficial

Olyant kottyintott ki Michael Schumacher állapotáról Jean Todt, ami súlyos kérdéseket vet fel. Nehéz pontosan értelmezni a nem sok jót sejtető szavait. Cikkünket erről itt olvashatod.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.