Megszólalt a nő, aki a temetőben élesztette újra párját: "Sírva ordítottam: lélegezz, Lacika!"

Forrás: Shutterstock -
életmentés újraélesztés temető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július 14-én Anita egyszerre járta meg a poklot és a mennyországot, amikor párja rosszul lett a temetőben, neki peidg újra kellett élesztenie.

Az esetet így adta át az Országos Mentőszolálat:

"Jegyese kérte a mentők gyors segítségét ahhoz a 30 év körüli férfihez, aki sírgondozás közben esett össze egy szabolcs- szatmár- bereg megyei temetőben tegnap. Mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján a zokogó nő megvizsgálta szerelmét, aki nem lélegzett. A szakember azonnal a legközelebbi esetkocsit és a debreceni mentőhelikoptert indította segítségül, miközben diktálta az újraélesztés lépéseit a bejelentőnek. A rémült nő mindent tökéletesen csinált, de hallhatóan egyre jobban kétségbe esett a vonal végén. Az újraélesztést a perceken belül érkező mentők vették át, majd emelt szinten küzdöttek tovább a férfi életéért. Az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően a mentés perceken belül sikerre vezetett és a férfit végül stabil állapotban, mentőhelikopterrel szállíthatták kórházba bajtársaink! Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk."

Anita a temetőben élesztette újra párját Forrás: Shutterstock

Ám az, ahogyan Anita emlékszik az esetre, szinte hidegrázós:

Szerencsére a mentők időben érkeztek, és Laci mára már jól van.

Ez is érdekelhet: Újraélesztett fotók, amelyek garantáltan könnyeket csalnak a szemedbe - Galéria

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.