A most 45 éves Natasha Owens 15 éve nem feküdt le férjével, és már soha nem is fog: egészsgügyi probléma miatt letávolították a hüvelyét.

A most 45 éves Natasha Owens tinédzserként tapasztalta először, hogy nem úgy működik, mint a többi fiatal: 15 évesen hőhullámai voltak, ingadozott a hangulata és soha nem jött meg a menstruációja. Mivel azonban fiatalon abúzus áldozata volt, visszautasította a fizikai vizsgálatot. 25 évesen ismerkedett meg jelenlegi férjével, Damiennel, és érte szembeszállt a félelmeivel. Ekkor derült ki, hogy korai menopauzán esett át, és soha nem lehet gyereke. 

Natasha Owens és férje, Damien OwensForrás: Lee McLean / SWNS/© Lee McLean / SWNS/Lee Mclean / Swns

A férje elfogadta ezt, végül az örökbefogadás mellett döntöttek: két gyereket vettek magukhoz. Natasha kálváriája azonban nem ért véget. 30 éves korában fájdalmas fekélyek alakultak ki a nemi szerve környékén, ami miatt nem tudott nemi életet élni. Évekig próbálták kezelni, hiába. 2017 decemberében eltávolították a méhét, 2019 -ben pedig sajnos a vagináját is. Hüvelye mindössze 2 cm, ezért soha nem lesz már képes szexuális életet élni, de azt állítja, hogy kapcsolata a férjével soha nem volt erősebb.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


 

Csoda: Ez az étrend 84 százalékkal mérsékli a menopauza kínzó tüneteit