Rácz Jenő babája terhesség alatti hízás Gyuricza Dóra terhesség Rácz Jenő Gyuricza Dóra terhessége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárséf, Rácz Jenő és kedvese, Gyuricza Dóra idén nyáron teljes titokban mondták ki egymásnak a boldogító igent. Nem sokkal az esküvő után újabb örömhírt osztott meg a pár, ugyanis bejelentették, hogy babájuk születik.

Gyuricza Dóra az utóbbi időben kevesebbet posztolt közösségi oldalára, ami érthető is, hiszen minden idejét kitölti most az, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt. A sztárséf felesége azonban nemrég egy nagyon fontos témát kezdett boncolgatni, méghozzá a terhesség alatt felszedett plusz kilókról írta le gondolatait.

– írja Instagram posztjában Dóra, akit sokkolt, hogy öt hónap alatt felszedett hat és fél kilót. Ennek apropóján osztotta meg véleményét oldalán, és arra kérte követőit, hogy mondják el ők is, mit gondolnak erről a tabunak számító témáról.

"Alapból is nehéz XXI. századi nőként úgy terhesnek lenni, hogy ne stresszeljük szét magunkat a hízáson, de a borzasztó kismama fórumokon egymást nyomasztják az anyukák a kiszínezett történeteikkel, hogy ők csak 3 kilót híztak, sőt, a kórházból kevesebb súllyal jöttek haza, mint ahonnan indultak."

A kezdeti pánik után kezdte elfogadni a testén történt változásokat Rácz-Gyuricza Dóra, Instagram

Dóri a posztjában felidézi, hogy anyukája ötször is várandós volt, a bátyjával ráadásul veszélyeztetett terhesen 35 kiló szaladt fel a nőre, akit ugyan megviselt a sok-sok változás a testén, de lánya elmondása szerint ma is ragyog.

"Akkor én hova aggódok⁉️ Persze, ha a doki is engedi, sportolj, hiszen a testednek és a babának is csupa jót teszel vele és ez a lényeg. Egyél egészséges dolgokat, de olyanokat amik jól esnek! Nem fogok száraz puffasztott rizst enni meg fehérje turmixokat ha nem kívánom, mert magamnak se adok olyat amit nem kér a testem, nemhogy a kisbabámnak" – zárta bejegyzését Dóri.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.