Ez vezethetett sztrókhoz Révész Sándornál: így van most a zenész

Forrás: Baksics Levente -
Révész Sándor sztrók Révész Sándor állapota magas vérnyomás Révész Sándor egészsége
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Március közepén kapott sztrókot és került kórházba Révész Sándor. A zenészlegenda azóta már otthonában lábadozik, most pedig arról mesélt, mi vezethetett a betegségéhez és miként halad a rehabilitációja. 

"Tudatos, hetenként többször végzett gyógytornával, és azon túl is, magamra kiszabott gyakorlatokkal - például most, miközben beszélgetünk, bal kezemben fogom a telefont, és megállás nélkül jövök-megyek - igyekszem előrelendíteni a felépülésemet. Saját magam nehezítem a gyakorlataimat a lusta jobb oldalamnak szánt izomnyújtó feladatokkal. Hála istennek, ebbéli igyekezetem eredményeképpen a javulás apró jelei mutatkoznak" - nyilatkozta a Blikknek.

Forrás: Baksics Levente

"Sajnálatos módon az elhanyagolt magas vérnyomást tudom felhozni előidéző okként. Nem mondhatom, hogy felelőtlen lettem volna, de nem voltam eléggé körültekintő az odafigyelésben. Tudatában lévén magas vérnyomásomnak, szedtem is rá gyógyszert; de nem mértem rendszeresen, és nem vettem észre, hogy időnként veszélyes magasságokba szökik. Szívből jövően, figyelmetlenségem kárvallottjaként ezúton szeretném felhívni embertársaim figyelmét: tanuljanak az esetemből, legyenek éberebbek" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.