Ördög Nóra rosszul lett az Ázsia Expressz forgatásán: "Várom a csodát!"

betegség gyógyszer forgatás Ázsia Expressz Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már javában zajlik az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása, melynek ezúttal is Ördög Nóra a háziasszonya. A műsorvezető aggasztó videóval jelentkezett be közösségi oldalán.

Korábban beszámoltunk róla, hogy hamarosan érkezik az Ázsia Expressz legújabb évada. Az előkészületek hónapokon keresztül a legnagyobb titokban zajlottak, mire kiderült, kik lesznek az új évad versenyzői.

A műsor háziasszonya ezúttal is Ördög Nóra, aki elmondta, nehéz lesz számára a következő időszak, mivel a családja csak egy ideig lesz kint vele a forgatáson, két hetet külön fognak tölteni.

A forgatás azóta elindult, és úgy tűnik, nemcsak a versenyzők, de Nóra is kihívásokkal küzd. A műsorvezető legutóbbi Instagram-videójából jól látszik, hogy Nórának teljesen elment a hangja, és rémesen érzi magát.

"Kaptam mindenféle gyógyszert, mindent beszedtem. Várom a csodát!" - mondta a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.