Vitray Tamás tiszta vizet öntött a pohárba: elmondta, milyen betegséggel küzdött

Forrás: MTI/Czimbal Gyula -
Vitray Tamás kórház övsömör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapja röppentek fel a hírek, hogy Vitray Tamás kórházba került. Akkor nem derült ki pontosan, hogy mi a baja, a legendás riporter nem akart beszélni a betegségéről, most azonban mindent tisztázott.

"Menjünk elébe az álhíreknek! Májusban egyik reggel arra ébredtem, hogy kis sebeket találtam a homlokomon. Gondoltam, biztos éjszaka megcsíptek a pókok, mert mindig nyitott ablaknál alszom. A bőrgyógyászom azt mondta, nem csípések ezek, hanem övsömör. Egy drasztikus kúrát írt fel, 50 kapszulát kellett öt nap alatt bevennem. Nagy meglepetésemre rögtön hatott a szer, mert a legtöbb embernél ez egy elhúzódó betegség. Kórházba nem kerültem: csak akupunktúrás kezelésre jártam, szintén a betegség miatt. Különben köszönöm, megvagyok" - nyilatkozta a HOT! magazinnak.

Vitray Tamás övsömörrel küzdött Forrás: MTI/Czimbal Gyula

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.