Lemaradt a látás hónapjáról? A Trend Optikákban még jelentkezhetnek az érdeklődők

Forrás: Trend Optika -
PR cikk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Trend Optikákban, a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgáló pontján meghosszabbították az ingyenes szűrőprogramot. Jelentkezzen most!
Forrás: Trend Optika

  • Rövid a karja?
  • Sokat vezet?
  • Használ digitális eszközöket?

Minden korosztály érintett

A Trend Optika üzleteiben várja régi és új pácienseit magas szintű szolgáltatást nyújtva. Szemész szakorvosok, diplomás optometristák, kontaktológusok és szakképzett látszerész mesterek segítségével végzik a teljes körű szemészeti szakrendelést, Magyarország legmodernebb vizsgálóberendezéseivel.

A Trend Optika szemészeti rendelőiben érintésmentes, non-kontakt, távvezérlésű vizsgálatra van lehetőség 9 lépésben, amely során a dioptria század pontosságú meghatározását is képesek elvégezni. Ezen felül még illesztőberendezéseikkel teljesen egyénre szabják a szemüvegeket. Így pontosan igazodik az egyedi igényekhez.

Forrás: Trend Optika

Mi a különbség a személyre szabott és a hagyományos szemüveglencse között?

Ránézésre nem lehet megmondani a különbséget egy személyre szabott és egy hagyományos szemüveglencse között.

A hagyományos megközelítés annyit takar, milyen szemüvegre van szüksége.

  • Olvasó az olvasáshoz.
  • Távoli a távolra nézéshez.
  • Multifokális szemüveg minden távolságra egy szemüveggel.

Természetesen a hagyományos szemüveglencsét ajánló látszerész is fel fogja jelölni a kiválasztott keretnél mindkét szem egyenesen előre tekintési irányát, hogy biztosíthassa, hogy a rendelt lencsét helyesen csiszolják be. De a lencsék végső helye - amit a választott keret határoz meg - nem lesz figyelembe véve a lencsék legyártása közben.

Forrás: Trend Optika

Tehát a legnagyobb különbség az egyedileg optimalizált szemüveglencséknél az, hogy a kerethez igazítják

Ez természetesen fontos különbség, bár nem ez az egyetlen. Minél pontosabban tudjuk, hogy egy viselő hogyan néz át a szemüveglencséjén, annál pontosabban tudja megalkotni a lencsét, így a viselő a lehető legtermészetesebb és legoptimálisabb módon fog keresztülnézni rajta. Ez azt jelenti, hogy optikailag tökéletes látásjavító segédeszközt kap, amely pontosan az ő egyedi igényeihez igazodik.

De ahhoz, hogy ezt elérjük, 3D-s szemmérésre van szükség, mely során az egyenesen előre tekintés fókuszpontja mellett más egyedi paramétereket is meg tudunk határozni.

Ne éljen rossz látással! Legyen igényes látására! Jelentkezzen be MOST!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.