Egy pillanat alatt változott meg Brooklinn Khoury élete. A fiatal gördeszkás a családját látogatta meg, amikor a kutya minden előjel nélkül rátámadt.

Brooklinn Khoury 2020 novemberében hazautazott családjához Arizonába, ahol ott volt unokatestvérének nyolcéves, Diesel nevű pitbullja is. A lány már többször is találkozott a kutyával és épp a konyhában állt, amikor az előtte ülő kutya hirtelen felugrott, elkapta az ajkát és teljes testsúlyával lógótt rajta. Brooklinn pánikba esett, ám a sokk csak akkor volt igazán nagy, amikor a kutya engedett a szorításból, a lány pedig meglátta a sok vért és a rózsaszín csomót a földön.

Hiába rohant azonnal a sürgősségire és vitte magával a letépett ajakdarabot, nem tudták visszavarrni. A kórházban döntötte el, hogy saját Instagram-oldalán fogja dokumentálni a kutyatámadást követő felépülését.

Az elmúlt több mint két év során számtalan helyreállító műtétet végeztek Brooklinnon. A sebészek bőrátültetést hajtottak végre, a nő alkarjából vették a mintát ahhoz, hogy pótolják az elveszített felső ajakdarabot. A legutóbbi beavatkozásra idén februárban került sor, és azóta szépen gyógyul Brooklinn arca – írja a Daily Mail.