Matthew Perry soha nem volt tiszta: mindenkinek, de önmagának is hazudott a józanságáról

Forrás: Northfoto -
ketamin Matthew Perry függőség túladagolás
A boncolási jegyzőkönyv megállapította, hogy Matthew Perry ketamin-túladagolás miatt elájult és űgy fulladt bele a medencéjébe. A színész korábban azt állította, nem használ szereket, a ketamint depressziója kezelésére orvosoktól, infúzióban kapta. Egy barátja azonban kitálalt, és elmondta, Perry keményen harcolt, de soha nem tudta leküzdeni a függőségét. 

A Jóbarátok sztárja 2022-es visszaemlékezésében elmondta, hogy edzője és a legjobb barátja segítségével végre legyőzte függőségeit és már 18 hónapja józan. Egy egész világ drukkolt neki, hogy ez így is maradjon, de a legfrissebb információk szerint sajnos a színész mindvégig használt szereket.

Matthew Perry olykor már csak árnyéka volt egykori önmagának. Forrás: Northfoto

Perry exbarátnője pedig azt állítja, az teljesen biztos, hogy a színész a halála előtt visszaesett. Egyrészt többet posztolt a közösségi oldalain, mint a szermentes időszakaiban, és a Batman-ihletésű alteregója, a Mattman, amit a bejegyzéseinél használt is erre utal, ugyanis ezt akkor használta, amikor drog vagy alkohol befolyása alatt pihent a jakuzzijában - vélekedik Kayti Edwards.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.