Matthew Perry exe megdöbbentő dolgot állít: egészen biztos benne, hogy a színész a halála előtt visszaesett

Mattman drog ketamin Kayti Edwards Matthew Perry
A boncolási jegyzőkönyv az szerint az erős nyugtatószerként használt ketamin és egy rövid hatású hallucinogén érzéstelenítő okozta, hogy Matthew Perry elvesztette eszméletét, és belefulladt a jakuzzijába. Volt barátnője Kayti Edwards azt állítja, a színész biztosan egészségügyi dolgozótól szerezte a drogot, ezért szeretné, ha kivizsgálnák azokat, akik Perryvel kapcsolatban álltak. 

Matthew Perry volt barátnője, Kayti Edwards elmondta, nem lepte meg, amikor kiderült, hogy drog volt a színész szervezetében és hozzátette, a színész mindig is szeretett kísérletezni a szerekkel. A nő szeretné, ha kivizsgálnál azokat az orvosokat és nővéreket, akik Perryt kezelték, mert biztos benne, hogy Matthew nem dílertől vette a ketamint, hanem valaki olyantól szerezte, az egészségügyben dolgozik.

Exbarátnője szerint Matthew Perry egészségügyi dolgozótól szerezhette a ketamint. Forrás: AFP/Gabriel Bouys

Kayti egyébként azt is állítja, hogy korábban már gyanakodott, hogy Matthew visszaesett és azt is elmondta, miből gondolja. Egyrészt többet posztolt a közösségi oldalain, mint a szermentes időszakaiban, és a Batman-ihletésű alteregója, a Mattman, amit a bejegyzéseinél használt is erre utal, ugyanis ezt akkor használta, amikor drog- vagy alkohol befolyása alatt pihent a jakuzzijában, ahol életét is vesztette.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.