Így foglalj orvosi időpontot akár 20% kedvezménnyel a nap bármely órájában

Forrás: FoglaljOrvost.hu -
PR cikk orvosválasztás egészség
Szeretnél magánegészségügyi ellátást igénybe venni, de nem tudod, melyik orvost érdemes választani? Tartasz attól, hogy túl költséges számodra a magánorvos? A jó hír, hogy mind az orvosválasztás, mind a felmerülő magas költségek problémája kiküszöbölhető. Ebben a cikkben egy olyan módszert mutatunk be, amely segítségével akár 20%-os kedvezménnyel foglalhatsz időpontot privát orvosokhoz a nap bármely időpontjában. Találd meg az igényeidnek megfelelő orvost, foglalj időpontot kényelmesen és várakozás nélkül!
Forrás: FoglaljOrvost.hu

Magánorvos választás kényelmesen: FoglaljOrvost.hu

A FoglaljOrvost.hu egy 2011 óta elérhető szolgáltatás, amely megkönnyíti a pácienseknek az orvosválasztást és az időpontfoglalást. Nem kell többé barátokat, rokonokat kérdezgetni, hogy kihez érdemes menni vagy éppen várakozni, amíg valaki felveszi a telefont. És nem kell többé heteket, hónapokat várni az időpontig, ráadásul a váróteremben töltött idő is jelentősen csökkenthető.

A felületen egyedülálló módon több mint 2000 szakember és 120 választható szakterület érhető el. A platformon mintegy 200 ezer valós vélemény segíti az orvosválasztást.

Otthonról, akár hétvégén, ünnepnapokon vagy éjszaka is kényelmesen választhatod ki a számodra legmegfelelőbb időpontot. További előny, hogy az időpontfoglaláshoz nem szükséges a szenzitív egészségügyi adatokat telefonon megosztani másokkal. A FoglaljOrvost.hu tehát maximális kényelmet és diszkréciót tesz lehetővé.

Foglalj online, fizess egészségpénztári kártyával és spórolj

Újdonság, hogy a FoglaljOrvost.hu felületén már OTP Egészségpénztári kártyával is fizethetsz bizonyos orvosoknál, ami még tovább könnyíti a magánorvosi ellátás igénybevételét. A cikk publikálásakor más egészségpénztári szolgáltatással nem is lehet fizetni a weboldalon.

Az egészségpénztári kártyával való fizetés előre történik, az időpontfoglalással egy időben. Ezzel biztosítva vagy egy esetleges áremeléssel szemben is. Ugyanis, ha előre fizetted az igénybe vett orvosi szolgáltatást, akkor már nem kell aggódnod az áremelés miatt, mert az alól mentesülsz.

Az előnyök nem állnak meg itt! A rendszeren keresztül kényelmesen lemondhatod az időpontot, ha közbejött valami. Ezt hétvégén, este vagy ünnepnapon is megteheted, hiszen az online rendszer mindig rendelkezésre áll.

Fontos megjegyezni, hogy az egészségpénztári fizetés kizárólag azoknál az orvosoknál, klinikáknál érhető el, akik az OTP Egészségpénztár szerződött partnerei. Ez minden esetben egyértelműen feltüntetésre kerül a fizetési lehetőségeknél. Ne felejtsd, hogy csak saját részre tudsz a kártyával fizetni a felületen, közeli hozzátartozók számára ez a szolgáltatás nem elérhető.

A legfontosabb előnyt a végére hagytuk! Az egészségpénztár segítségével az egészségpénztári számlára történő befizetések után 20%-os adó-visszatérítés igényelhető: legyen az akár egyéni befizetés, akár a munkáltatói cafeteria része. A számlanyitást követően évi 750 ezer forintos befizetéssel realizálható legegyszerűbben a maximális, 150 ezer forintos adó-visszatérítés összege.

Az adó-visszatérítés a személyi jövedelemadó bevallásban tett nyilatkozat szerinti önkéntes pénztári számlára kerül átutalásra a következő évben, ami azonnal felhasználható az egészségpénztári számláról, akár a FoglaljOrvost.hu felületén lefoglalt magánorvosi szolgáltatásra.

Élvezd ki az előnyöket te is: belépés az egészségpénztárba!

Evelin példája arra, hogyan spórolhatsz az egészségügyi kiadásokon

A következőkben egy példán keresztül demonstráljuk, hogyan takaríthatsz meg jelentős összeget az egészségügyi kezelések során.

Evelin még szebb mosolyra vágyik, így fogszabályzó készüléket szeretne. Anekdotikus beszámolók helyett biztosra akar menni az orvos választáskor. További cél, hogy a lehető legkedvezőbb ajánlatra leljen. Rövid kutatómunka után Evelin rájön, hogy ha belép az OTP Egészségpénztárba, akkor kihasználhatja a 20%-os adó-visszatérítés nyújtotta előnyt. A megtakarításon túl, az OTP Egészségpénztár még az orvosválasztásban is segít, hiszen ez az egyedüli olyan egészségpénztár, amelyről direkt módon fizethetsz a FoglaljOrvost.hu felületen.

Az intuitívan használható kereső segítségével kiválasztja a lakhelyéhez közeli, kedvező értékeléseket kapott fogászati klinikát. Az OTP Egészségpénztári számlára feltöltött egyenlegből fedezi már a konzultációs díjat is, amennyiben a választott orvos az OTP Egészségpénztár partnere.

Végül mennyit takarított meg Evelin? Íme! A kezelés teljes költsége 750 ezer forint volt. Mivel Evelin az összes költséget az egészségpénztári számlájáról fizette, így az éves maximumot, vagyis 150 ezer forintnyi adó-visszatérítést igényelhet a 750 ezer forintos befizetése után. Ez az összeg a következő évben az OTP Egészségpénztári számláján jelenik meg. A működési költségeket levonva is jelentős kedvezménnyel érte el a kitűzött célját: egy még szebb, szabályos mosolyt.

Fontos, hogy az elszámolható szolgáltatások nem merülnek ki a magánorvosi kezeléseknél. Egyebek mellett bizonyos sporteszközök, gluténmentes élelmiszerek, gyógyszerek, szemüveg, gyógyászati segédeszközök és számos más gyógyászati termék és szolgáltatás fedezhető egészségpénztári számláról.

Csatlakozz, hogy részesülj az OTP Egészségpénztári tagság előnyeiben

Ahhoz, hogy többek között a FoglaljOrvost.hu szolgáltatás nyújtotta előnyöket kihasználhasd, nyiss OTP Egészségpénztár számlát! Mutatjuk, hogyan teheted ezt meg!

  • Személyesen: Bármely OTP Bank fiókban lehetséges csatlakozni az OTP Egészségpénztárhoz. A folyamat gyors és egyszerű. Ahhoz, hogy pénztártag légy, nem szükséges bankszámlát nyitni a pénzügyi intézetnél.
  • Online: A digitális megoldások híve vagy? Akkor válj pénztártaggá digitálisan! Ehhez az online regisztráció mellett két dolog szükséges: a hiteles aláírással ellátott belépési nyilatkozatot kell eljuttatni az OTP Egészségpénztár részére, illetve a belépéssel egyidejűleg emailben elküldeni az intézetnek a személyazonosító és a lakcímkártya digitális másolatát.
Forrás: FoglaljOrvost.hu

Nem csak a páciensek számára jár előnyökkel!

A FoglaljOrvost.hu rendszer nemcsak a betegek számára nyújt előnyöket, hanem az orvosok és klinikák számára is. Célja, hogy egyszerűsítse és hatékonyabbá tegye a magyar magánegészségügyi szektor működését. Azok az orvosok, akik csatlakoznak a FoglaljOrvost.hu rendszerhez, számos előnnyel számolhatnak:

  • A rendszer saját ügyfélszolgálata segít csökkenteni a partnerek ügyfélkezelési terheit, míg az összekapcsolhatóság más naptárrendszerekkel egyszerűsíti az időpontok kezelését.
  • Automatikus üzeneteket küld a páciensek részére, ezzel csökkenti a távolmaradások arányát.
  • A nap egészében elérhető online foglalási felületnek köszönhetően a páciensek a nyitvatartási időn kívül is foglalhatnak. Nem szükséges saját költségen megbízni egy fejlesztőt, hiszen a FoglaljOrvost.hu saját foglalási naptár widget-e beilleszthető bármely weboldalra.
  • A partner rendelők jelentős digitális marketing támogatást kapnak, beleértve a keresőoptimalizálást, fizetett hirdetéseket és közösségi média marketinget is.

Páratlan lehetőség: nyerj akár 150 ezer forintot az OTP Egészségpénztárral!

Az OTP Egészségpénztár 10 szerencsés résztvevő számára az adó-visszatérítés 20%-a felett további 20%-kal növeli megtakarításait (maximum 150 ezer forintig). Ha te is szívesen csatlakoznál, akkor kövesd az alábbi lépéseket:

  1. Ha eddig még nem tetted meg, csatlakozz az OTP Egészségpénztárhoz!
  2. Fizess be legalább 20 ezer forintot egészségpénztári számládra 2023. november 20. és 2023. december 27. között. Ne feledd, a nyerési esélyeid növelhetők, hiszen minden további 20 ezer forintos befizetés egy újabb esély a nyereményre.
  3. Végül pedig regisztrálj a nyereményjátékra 2023. november 20. és 2023. december 27. közötti időszakban!
  4. A sorsolás dátuma: 2024. január 12.

Mit jelent mindez a gyakorlatban? Az egyik egészségpénztári tag úgy dönt, hogy 200 ezer forinttal vesz részt a játékban, így tízszeresére emelte a nyerési esélyt. Mivel a sorsoláson a 10 szerencsés közé kerül, így az adó-visszatérítésen túl további 40 ezer forinttal gyarapodik a megtakarítása.

A nyereményjáték részleteiről itt tájékozódhatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.