fashion week cipő reklám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ECCO dán cipőgyártó kollekciójában kényelmes és trendi cipőket és táskákat találunk. A cég filozófiája, hogy az elegáns dán divatot olyan kialakítással ötvözi, amely a lehető legnagyobb mértékben követi a láb anatómiáját.

Az ECCO a 2010-es őszi/téli kollekciójában több stílus elemeit is felhasználja. Reneszánszukat élik a bokacsizmák, amelyeket bátran hordhatunk szoknyához, nadrághoz, sortokhoz, de akár estélyi ruhánk kiegészítőjeként is elegáns viseletet biztosítanak. A dekoratív, sikkes bokacsizmát az ECCO több stílusban készíti, legyen az a klasszikus, katonai vagy akár a retro irányzat.


A napi trendeket követők mellett a klasszikus vonal kedvelői is biztosan rálelnek kedvencükre a dán cég által kínált lábbelik között. Bátran hordjuk ősszel is a balerina, a telitalpú vagy körömcipőket. A lazább irányzatok rajongóinak készült a katonai stíluselemeket felhasználó kollekció, amely a szigorú militáns külsőt teszi lágyabbá romantikus kiegészítőkkel. Az ECCO klasszikus stílust képviselő cipői és táskái jól illeszkednek a napjainkban népszerű irodai stílushoz is.

Az ECCO meggyőződése alapján olyan cipőket gyárt, amelyek boldoggá tesznek másokat, ám azt is szeretné megtudni, hogy mi az, ami vásárlóit boldoggá teszi. Ezért elindított egy játékot, amelyben az ECCO rajongói elmondhatják, hogy mi okoz örömet nekik. A wearehappy.eu/hu oldalon elérhető játék résztvevői közül a legszerencsésebb koppenhágai hétvégét nyerhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.