Se bugyi, se melltartó - így jelent meg a színésznő! Fotóval!

fehérnemű Gwyneth Paltrow filmbemutató
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legújabb filmje bemutatóján vett részt Gwyneth Paltrow, aki igencsak megdöbbentette a jelenlévőket szexis és extrém ruhakölteményével.

Gwyneth igazi dívához méltóan igyekezett a figyelem középpontjába kerülni, és ez sikerült is neki. Premierjére egy hófehér Emilio Pucci ruhában érkezett, ami szemből még talán túlságosan konszolidáltnak is tűnhet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Amint azonban az énekesnő elforul, máris látható, hogy a ruha messze nem tartozik az egyszerű kategóriába. Hátul mindössze néhány vékony pánt tartja a darabot, így a melltartó viselésének lehetősége teljesen kizárt, oldalról azonban még ennél is megdöbbentőbb a látvány. A fűzők elcsavarodnak a színésznő testén, a hátáról egészen a fenekéig, és láttatni engedik, hogy Gwyneth alsóneműt sem visel. Hiába, a tökéletes alakján bármi remekül mutat, és néha még egy visszafogott színésznő is szereti megdöbbenteni a kritikusokat...

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.