kiállítás szerv édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emberi belső szerveket, többek között szívet, májat, lépet és agyat készít Helga Petrau-Heinzel marcipánból. A "műveket" ki is állítja: a tárlat a Lebomló asztal nevet viseli.

Marcipánból készült emberi belső szervek láthatók azon a kiállításon, mely Helga Petrau-Heinzel művésznő munkáit mutatja be. A kortárs alkotót az édes belső szervek megalkotására Barbara Cartland romantikus írónő inspirálta - közölte a Borsonline.

www.petrau-heinzel.com
www.petrau-heinzel.com


Édes, de korántsem aranyos alkotások

"Amikor először megpillantottam Barbarát, azonnal tudtam: olyan szobrokat kell készítenem, melyek édesek, ám korántsem aranyosak" - magyarázta Helga. A Decadent Table című kiállítás látogatói döbbenetesen valósághű alkotásoknak lehetnek szemtanúi, amelyek megtekintéséhez kétségkívül erős gyomor szükséges, na meg az állandó tudat, hogy nem valódi szívbonbonokat rejt a csokisdoboz, hanem marcipánból készülteket, és a tortatálcán lévő véres máj is csak édesség.

/1102/Sokko20112312329
A 125 kilós férfi azért hízókúrázik, hogy elég kövér legyen a műtéthezhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110202-a-125-kilos-ferfi-azert-hizokurazik-hogy-eleg-kover-legyen.htmlÍgy fogyj édességgel, bűntudat nélkül!http://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110201-fogyokuras-edesseg-a-gyumolcskosar-receptje.htmlFilléres finomságok: illatos fahéjas csiga kelt tésztábólhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110121-fahejas-csiga-receptje.htmlDolce vita: a legjobb olasz éttermekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110118-dolce-vita-a-legjobb-olasz-ettermek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.