Jennifer Hudson énekesnő, Oscar-díjas színésznő az utóbbi hónapokban megszabadult az összes súlyfeleslegétől, de a karcsúságnak sajnos ára van.

Forrás: AFP

A csodás hangú énekesnő mindig kerekded formáiról volt ismert, de néhány hónapja teljes életmódváltáson ment keresztül, amivel majd' harminc kilótól szabadult meg. Az 53. Grammy-díjátadóra már igazán karcsún érkezett, de nem lehet nem észrevenni, hogy a túlságosan gyors fogyás nyomott hagyott az énekesnő bőrén. A karok belső részén striák rontják az összképet - és bár minden bizonnyal Jennifer lenyűgözni szerette volna rajongóit most már nagyszerű alakjával, sajnos még van min dolgoznia, hogy bőre is szebb legyen.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen  és a Facebookon  is!


Korsós Alíz életmód-tanácsadó javaslatai:
,,Sajnos egy ilyen extrém fogyásnál nagyon sokat számít a genetika. Ha nagy súlyfeleslegtől szeretnénk megszabadulni, mindenképpen a lassú - heti fél-egy kilós - fogyást kell kitűznünk célnak, és az étrend mellett a sportra és a bőrápolásra is oda kell figyelni. Aki már túl van egy nagyobb fogyáson, és a bőre megsínylette azt, annak a sport sokat segíthet, de sajnos a megnyúlt bőrrel nem lehet mit kezdeni, így a plasztikai beavatkozás elkerülhetetlen."

Így fogyj ingyen, diéta és mozgás nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110215-igy-fogyj-ingyen-dieta-es-mozgas-nelkul.html Bombázó lett a slampos énekesnőből!http://www.life.hu/szepulj/szepseghirek/20110208-avril-lavigne-gyonyoru-nove-valtozott.html A nagy átalakulás: Melinda feladja a fogyókúrát?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110202-a-nagy-atalakulas-rubint-reka-fogyokuraversenye-melinda-feladja.html