nagymama leányanya terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legszörnyűbb rémálma vált valóra annak a 29 éves brit nőnek, akinek lánya teherbe esett - mindössze 14 évesen.

A 28 éves nő, Kelly John, aki hamarosan Nagy-Britannia legfiatalabb nagymamája lesz, nemrég úgy nyilatkozott: a legszörnyűbb rémálma vált valóra, amikor rájött, hogy 14 éves kislánya várandós. Kelly mindig remélte, hogy a történelem nem ismétli meg önmagát, és lánya nem esik majd teherbe úgy, ahogy ő - vagyis 14 évesen.
A kislány épp készült elmondani a döbbenetes hírt, amikor Kelly rátalált a pozitív terhességi tesztre, és sírva fakadt. Az első sokk után azonban a fiatal nagyi - aki egyébként pincérnőként dolgozik - már csak a kis unoka érkezésére koncentrál, hogy mindent megadhassanak neki.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



Az apa sem sokkal idősebb

A lány barátja, a leendő apa sem sokkal idősebb: Jordan Williams csupán 15 éves. A fiatalok, bár még maguk is gyerekek, megígérték, hogy bebizonyítják, koruk ellenére nagyszerű szülők lesznek. A családi példa azonban erre nem sok reményt adhat, Tia szülei ugyanis pontosan ennyi idősek voltak, mikor ő született. Tia apja, Shem Davies akkor úgy gondolta, örökre együtt maradnak, és közösen nevelik fel a kislányukat, később azonban szakítottak. "Egyszerűen nem tudtam, hogyan legyek apja egy gyereknek, amikor még én is gyerek voltam" - mondta Shem, aki még most is a család közelében lakik.

Hamarosan idul websorozatunk, a Belém bújt a kisördög! Játsszatok és nyerjetek belépőket a SlimExpóra!


Áldásnak tekintik a babát



Amikor a kisbaba megszületik, a családban már 6 generáció él majd egymás mellett, mivel a baba nagymamájának a nagymamája - a baba ük-üknagymamája - még él, most 92 éves.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.