Courteney Cox fiatalságának titka

botox ráncfelvarrás szépség Courtney Cox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Courteney Cox színésznőn egyáltalán nem látszik, hogy már 46 éves. A színésznő irigylésre méltóan fiatalos és ránctalan. De mi a titka? A gének önmagukban nem lehetnek ennyire jótékonyak, botoxkezelésekre pedig - elvileg - nem jár.

Plasztikai sebészek vizsgálták Courteney fotóit és a következőket állapították meg: az arcán szinte egyáltalán nem látszik az idő múlása. A szimmetria még mindig tökéletes, nyilvánvaló, hogy bizonyos területeket kezeltetett, hogy eltüntessen pár ráncot és a lógó bőrfelületeket. Valószínűleg szemfelvarrás gondoskodott arról, hogy a bőr ezen a területen is olyan feszes legyen, mint 20 ével ezelőtt. A arcát Restylane-nel, egy hyaluronsavat tartalmazó géllel kezelhették, az ajkait pedig botox helyett egy Perlane nevű, szintén hyaluronsavas injekcióval töltette fel. Az pedig az első perctől kezdve világos, hogy mindezek mellett botoxot is használ, hiába tagadja.

Eszedbe jutott már, hogy lehet, inkább lányokkal kellene kezdened? Nézd meg websorozatunk új részét!



A sorozatsztár arcát elnézve azonban meg kell állapítanunk, hogy a szakemberek kiváló munkát végeztek, a végeredmény nagyon természetes.

Forrás: AFP
Forrás: AFP


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.