Angelina Jolie a divatbaki és a tökély határán

Brad Pitt fashion week Angelina Jolie Cannes-i filmfesztivál Az élet fája (film)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina szinte mindig tudja, milyen ruhába bújtassa karcsú testét ahhoz, hogy feltűnést keltsen. A Cannes-i Filmfesztiválon Brad Pitt oldalán pompázott egy igen pazar estélyiben.

Angelina a The Tree of Life című film bemutatójára kísérte el kedvesét - és igencsak kitett magáért. A díva egy barnásfekete Versace Atelier-kreációt viselt, bal oldalán egy hatalmas fodorral és egy igen merész slicceléssel - ez láttatni engedte Jolie nagyon hosszú és igen vékony lábait is.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A ruha színe azonban nem nyerte el a tetszésünket. Angelina amúgy is kicsit komor stílusát még "bánatosabbá" tette a barna szín. Szerintünk a hatgyermekes anyuka sokkal jobban mutatott volna egy csontszínű estélyiben, egy vadító élénkzöldben vagy netán egy ütős kékeslila kreációban. A fazon azonban tökéletes - mesterien kiemeli Angie karcsúságát és hibátlan lábait.

Tipp! A legtrendibb virágmintás ruhadarabok és kiegészítők képgalériánkban! Katt ide!






Forrás: AFP
Forrás: AFP



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.