Alkonyat - Napfogyatkozás terhesség várandóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A második kisbabájával terhes Bryce Dallas Howard, a Napfogyatkozás gyilkos vámpírja. 

Bryce Dallas Howard, az Alkonyat harmadik részében, a Napfogyatkozásban feltűnő színésznő és férje nemrég bejelentette, a hír igaz, valóban a második gyermeküket várják. Bryce, bár a filmben Victoriát, a dühödt vámpírlányt alakítja, aki végig Bellára vadászik, hogy megölje, az életben valójában egy törékeny és bájos nő. A terhessége kapcsán elárulta, hogy első várandósságát követően súlyos szülés utáni depresszióban szenvedett, amin csak a családja és a férje támogatása segítette át.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Nagyon hálás vagyok azoknak, akik akkor mellettem álltak, és megtanították nekem, hogy sohasem szabad félni segítséget kérni" - nyilatkozott Bryce. A 30 éves színésznő a Napfogyatkozás előtt szerepet kapott a Terminátor - megváltás, a Pókember 3, a Lány a vízben valamint A falu című filmekben is.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.