Lakatos Márk átalakít: Szexi díva lett a kétgyermekes anyukából!

átalakítás fashion week Ritter Doron Gáspár Viki Lakatos Márk Szofrán Zsolt bombanő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lakatos Márk és csapata ezen a héten a kétgyermekes édesanyának, Köves Ágnesnek segített megújulni, aki alig tudta elhinni, hogy ilyen szexi is lehet.

Ági mostanában csak a játszótérre mozdul ki a gyerekeivel, ezért Lakatos Márk úgy gondolta, megmutatja neki, benne is lakozik egy bombanő, aki bármilyen partin megállná a helyét. Most sem csalódtunk, a kétgyermekes édesanya dögös, trendi anyukává változott.

Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Ruha: Manos, kardigán: Pinko, cipő, fülbevaló, gyűrű: Mango,
melltartó, alakformáló top és short: Triumph

Szofrán Zsolt mesterfodrász elégedett volt Ági hajszínével, szerinte is jól áll neki a vörös, de egy sokkal tüzesebb, intenzívebb színnel festette át, amihez egy izgalmas, fiatalos fazont vágott. "A férjem szereti, ha hosszú a hajam, de én már régóta tervezgettem, hogy levágatom" - mondta Ági.

Tipp! Eltorzították a híres hollywoodi színésznő arcát! Nézd meg képgalériánkat!



Fotó: Ritter Doron
Fotó: Ritter Doron

Fotó:
Ritter Doron, fotóasszisztens: Majzik Szabina
stylistasszisztens: Kelecsényi Milán

Ági nem nagyon szokott elegánsan öltözködni, így Lakatos Márk egy igazán nőies alkalmi ruhát választott számára, ami tökéletesen állt az édesanya teltebb alkatán.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=eXLkchrwPloK1Zih


A 32 éves Ági az átváltozása óta teljesen elégedett az új külsejével, annyira, hogy a haját többet nem is szeretné megnöveszteni. "A nagylányom 10 percig kiabált, hogy milyen jó lett, és a férjemnek is nagyon tetszett, bár az első pillanatban megszólalni sem tudott" - mesélte Ági.

ÁGI ÁTALAKULÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE:

/1105/Lakat2011531125033


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.