Találékony tervezők végre elkészítették a kifordítható farmert. Te felvennéd?


Vért izzadunk, szitkozódunk, és megfogadjuk, holnaptól kőkemény diétába kezdünk, hogy végre megtaláljuk a tökéletes farmert. Sokaknak a remekül passzoló fazon megtalálása nagyobb örömet okoz még a szexnél is, és ha meglelik, minimum két darabot is vesznek belőle. A tervezők is ezt a logikát követték - épp ezért találták ki a kétfunkciós, kifordítható farmernadrágot!

www.bleulab.com

A Bleulab cég nevéhez fűződik ez a legújabb "találmány", mely normál, rövidnadrág és leggings fazonban is kapható. Carl Jones, a márka alapítója ezzel megalkotta a tökéletes kombinációt divat és funkció között - a farmerkészítés legújabb technikáit ötvözte a legmegfelelőbb anyagok alapos kutatásával és tesztelésével. A valóságshow-sztár Kourtney Kardashian is nap mint nap a cég farmerjait viseli, így biztos, hogy a kreációk megütik a mércét.

A kérdés azonban jogosan merül fel: pontosan miért is jó ez a darab? Persze nagyszerű érzés rálelni a tökéletes nadrágra, de ha a külső része bepiszkolódik, mindenképp ki kell mosnunk. Hiába van a lehető legkényelmesebben megtervezve a gomb- és a cipzárrész, ha valamelyik oldalt gyakrabban hordjuk, az igenis hamarabb tönkremegy majd. Egy kifordítható farmer ára 30-40 ezer forint között mozog. Vajon nem éri-e meg két darab normál márkájú nacit megvenni, mint egyet a legújabb kreációkból - dupla pénzért?Lady Gaga nem tud járnihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110607-lady-gaga-nem-tud-jarni.html Nagy bikinimustra - Tarts velünk!http://www.life.hu/legytrendi/20110607-nagy-bikinimustra-video.html Lakatos Márk átalakít: Nőies nő lett a szupervékony, törékeny Andreábólhttp://www.life.hu/legytrendi/20110607-lakatos-mark-atalakit-9-takacs-andrea.html A legnagyobb nyári divatbakik: Tedd - ne teddhttp://www.life.hu/legytrendi/streetfashion/20110606-a-legnagyobb-nyari-divatbakik-tedd-ne-tedd.html Katalin hercegnő stílust váltotthttp://www.life.hu/legytrendi/20110606-katalin-hercegno-az-epson-derbyn.html A hét legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjaihttp://www.life.hu/legytrendi/divathirek/20110603-a-het-legjobban-es-legrosszabbul-oltozott-sztarjai.html Férfi a legszebb nők sorábanhttp://www.life.hu/legytrendi/20110603-ferfi-a-legszebb-nok-soraban.html