fashion week kifordít farmer farmernadrág
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Találékony tervezők végre elkészítették a kifordítható farmert. Te felvennéd?


www.bleulab.com
www.bleulab.com

A Bleulab cég nevéhez fűződik ez a legújabb "találmány", mely normál, rövidnadrág és leggings fazonban is kapható. Carl Jones, a márka alapítója ezzel megalkotta a tökéletes kombinációt divat és funkció között - a farmerkészítés legújabb technikáit ötvözte a legmegfelelőbb anyagok alapos kutatásával és tesztelésével. A valóságshow-sztár Kourtney Kardashian is nap mint nap a cég farmerjait viseli, így biztos, hogy a kreációk megütik a mércét.

A kérdés azonban jogosan merül fel: pontosan miért is jó ez a darab? Persze nagyszerű érzés rálelni a tökéletes nadrágra, de ha a külső része bepiszkolódik, mindenképp ki kell mosnunk. Hiába van a lehető legkényelmesebben megtervezve a gomb- és a cipzárrész, ha valamelyik oldalt gyakrabban hordjuk, az igenis hamarabb tönkremegy majd. Egy kifordítható farmer ára 30-40 ezer forint között mozog. Vajon nem éri-e meg két darab normál márkájú nacit megvenni, mint egyet a legújabb kreációkból - dupla pénzért?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.