fashion week Sarah Jessica Parker Suri Cruise öltözködés ruha Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A cipőmániás Carrie Bradshaw kitalált karakterének kihívója akadt a mindössze ötéves és nagyon is valóságos Suri Cruise személyében. Eljátszottunk a gondolattal, és összevetettük Carrie és Suri ruhatárát. Az eredményen magunk is megdöbbentünk.

A cipő- és/vagy táskamánia előbb-utóbb minden nőt utolér. Így volt ez a Szex és New York sorozat előtt is, de Carrie Bradshaw határtalan rajongása a csodás cipőkért nők százezrei számára legalizálta, hogy nyíltan felvállalják és megéljék szenvedélyüket. A fiktív Carrie-nek viszont úgy tűnik, nagyon is valóságos kihívója akadt az ötéves Suri Cruise személyében. Tom Cruise és Katie Holmes kislánya öt év alatt (merthogy egészen pontosan ennyi idős) 150 000 dollárnyi (körülbelül 2 millió 700 ezer forint) cipőt halmozott fel, melyek között Marc Jacobs és Christian Louboutin darabokra is bukkanhatunk. De nem ám balerinákra!

Süllyesztőbe kerülnek a ValóVilág szereplői?




Forrás: www.imdb.com, Northfoto
Forrás: www.imdb.com, Northfoto

Carrie-hez hasonlóan Suri is imád magas sarkú cipőben tipegni. Körülbelül hároméves korában kapta az első magas sarkúját, ami hatalmas közfelháborodást keltett. Cikkek százai, ha nem ezrei születtek arról, hogy viselhet-e egy hároméves kislány magas sarkú cipőt, miközben felelőtlen anyának bélyegezték Katie Holmest, aki mindent megenged a lányának. Az indulatok csitultak, a cipő pedig maradt.
Suri egyébként arról is híres, hogy már most határozott elképzelései vannak arról, mit szeretne viselni, és könnyekben tör ki, ha nem veheti fel, amit szeretne. Ebben nem Carrie Bradshaw-ra, sokkal inkább a kortársaira hasonlít. A különbség csak annyi, hogy Suri megteheti, amit nagyon sokan nem: valószínűleg nem sok lemondást kell tanulnia. Természetesen az igazságot sosem tudjuk meg, de az biztos, hogy a kislány ruhafelhozatalát látva legalább akkora gardróbja lehet, mint amekkorával Mr. Big eljegyezte Carrie-t.

Tippünk:
Játssz és nyerj szállást az egész családnak a győri Győrkőcfesztiválra!



Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

A szülők állítólag nem is akarják fékezni a lányukat, és Suri divat iránti vonzódását erősítik azzal, hogy hagyják érvényesülni. Teszik ezt úgy, hogy gyakran a lányukra bízzák, válassza ki, a mama milyen ruhában, a papa pedig milyen cipőben jelenjen meg a vörös szőnyegen. Mondjuk, a valóságban ez inkább úgy nézhet ki, hogy megadják neki a választás lehetőségét két-három darab közül, mert azt azért egyetlen A-listás híresség sem vállalná be (főleg nem egy Tom Cruise-féle), hogy a lánya mindenféle göncöt ráaggasson és utána a fél világ ezen csámcsogjon.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Ja, és ha még mindig nem ocsúdtunk fel a több millió forintos cipőkollekció okozta sokkból, akkor ne is tegyük. Suri Cruise gardróbjának ugyanis csak a kisebbik része a cipősszekrény. A többi ruhája, kiegészítője becslések szerint 3,2 millió dollárra rúg (ami, ha jól számolunk 576 millió forint). Mondjuk, ha azt vesszük, hogy egy Dolce & Gabbana kabátocska gyermek méretben is 2140 dollár, akkor nem olyan nehéz ennyi pénzt eltapsolni. A ruhatárat álló Mr. Big pedig jelen esetben Tom Cruise, aki egy jó darabig még biztosan fedezi a lánya ruházkodását. A kislányét, akit múlt hónapban az egyik vezető divatmagazin olvasói a legstílusosabb hírességek közé választottak, és aki a sorban maga mögé utasította a Carrie Bradshaw-t megformáló Sarah Jessica Parkert is.

Forrás: www.imdb.com, AFP
Forrás: www.imdb.com, AFP


Tipp! A nyár divatőrülete képgalériánkban! Katt ide!


Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.