játék fagylalt jégkrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiszünk az apró örömök fontosságában. Tudjuk, hogy az életben a legjobb dolgok egyszerre élvezetesek és egyszerűek. Mint a Krémkönnyű, ez a lágy, krémes jégkrém minden nap, a nyerés öröme, egy jó program a családdal vagy egy kis játék, ami felélénkít.

Tejjel és egy csepp tejszínnel

A 2007-ben bevezetett Krémkönnyű termékcsalád mára sokak kedvencévé vált. Ez nem meglepő, hiszen a márka minden évben valami újdonsággal rukkol elő. Ebben az évben sincs ez másként, a vásárlók az egyik legnépszerűbb ízt, a csokoládésat már tölcséres formában is megtalálhatják a hűtőládákban. És ott vár minket mellette a tölcséres vanília, csakúgy, mint a méltán kedvelt pálcikás, családi és multipack kiszerelések csokoládé, vanília, eper és puncs változatban.

Játssz és válassz családi programot a Krémkönnyűvel!

Kikapcsolódásként látogasd meg a kremkonnyu.hu weboldalt és próbáld ki online játékainkat! Miután próbára tetted magad, nézz körül a Pesti Esttel közösen készített családi programgyűjteményünkben, amelyben régiókra bontva ajánlunk az iskolai szünet időszakára és a hosszúhétvégékre gyermekfoglalkozásokat, családi fesztiválokat, kirándulóhelyeket, táborokat, az ajánlott korhatár és a programok, belépők árának megjelölésével. Igazán jó hír, hogy sok közülük ingyenes program!

Minden tizedik jégkrém nyer!

Ha pedig nyerni van kedved, akkor még játszhatsz is a Krémkönnyűvel! A tavalyi "Minden 10. jégkrém nyer" promóció annyira sikeresnek bizonyult, hogy ebben az évben is megismételjük. Nem kell mást tenned, mint vásárolni egy promóciós csomagolású Krémkönnyű jégkrémet, ellenőrizni a pálcikát, és ha szerepel rajta a "Nyert" felirat, július 1. és augusztus 31. között beválthatod a kijelölt boltok egyikében egy újabb pálcikás Krémkönnyű jégkrémre. A beváltóhelyek listáját és a részleteket megtalálod a termékcsomagoláson és a kremkonnyu.hu weboldalon.
Mégsem nyertél? Ne add fel, próbálkozz újra és kényeztesd magad Krémkönnyű jégkrémmel minden nap! Szerezz apró örömöket Krémkönnyedén!

(támogatott cikk)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.