Tragikus vége lett négy tinilány szórakozásának. A 14 éves házigazdát, Takeimi Raot holtan találták szülei a házibuli utáni reggelen.

Takeimi édesanyja szombat este elvitte a lányokat hamburgerezni, majd hajnali 2 órakor arra ébredt, hogy a négy lányból három rosszul van. Miután ellátta őket, az anyuka visszafektette a lányokat az ágyba. A rendőrök beszámolója szerint Takeimi volt az, aki nem lett rosszul.

Forrás: Facebook.com
Takeimi Rao

Takeimi édesanyja azt hitte, hogy gyerekeknek gyomorrontásuk van, és az ételtől lettek rosszul. De reggel a kislányt ájultan találták hálószobájának padlóján. Azonnal hívták a mentőket, de Takeimi a kórházba szállítás után meghalt. A halál okát az orvosszakértők még nem hozták nyivánosságra, de a rendőrök szerint alkoholmérgezés miatt vesztette életét.

Az abcnews hírportál munkatársai nem tudták elérni a lány szüleit, mindössze annyit üzentek a rendőrfőnökkel, hogy ők is belehaltak ebbe a tragédiába.

A család a californiai Santa Rosában él egy bérelt házban. Vallomásuk szerint a vodka, amit a lányok megittak a tulajdonosé volt, az ő elkülönített szekrényében lehetett elzárva - már évek óta. Hogy a szülők otthon voltak-e, miközbena lányok ittak, azt nem tudni.

Végre megszólalt! Ezért nem öltözteti fel a hidegben sem kislányát Katie Holmeshttp://www.life.hu/anyaskodj/20110713-vegre-megszolalt-hat-ezert-nem-oltozteti-fel-a-hidegben-sem.html 8 hasznos tipp, ha beteg a gyerek - Hogy gyorsabban gyógyuljonhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110713-8-hasznos-tipp-ha-beteg-a-gyerek-de-nincs.html Gyerekek a közösségi portálokon: a legnagyobb veszélyek, melyek leselkednek rájukhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110712-igy-befolyasoljak-a-gyerekek-szemelyiseget-a-kozossegi-portalok.html Így vedd rá a gyereket, hogy chips helyett az egészségeset szeressehttp://www.life.hu/anyaskodj/20110712-igy-vedd-ra-a-gyereket-hogy-chips-helyett-az-egeszsegeset.html Egy apró zavar gyerekkorban, ami felnőttkori kényszerbetegséget jelezhttp://www.life.hu/anyaskodj/20110712-egy-apro-zavar-gyerekkorban-ami-felnottkori-kenyszerbetegseget-jelez.html Van ízlésük! Édesanyjuk extravagáns stílusát követik Gwen Stefani gyerekeihttp://www.life.hu/anyaskodj/20110711-van-izlesuk-edesanyjuk-extravagans-stilusat-kovetik-gwen-stefani-gyerekei.html