Sokkoló címlappal népszerűsítik a legnevesebb divatmagazint

fashion week derék Stella Stennant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olasz Vogue magazin meghökkentő divatfotókat közölt - vajon mit akarnak ezzel elérni?

www.vogue.it
www.vogue.it

Granger 1905-ben született és 1982-ben halt meg. A mai napig úgy jegyzik a Guinness Rekordok könyvében, mint a valaha élt legvékonyabb nőt - a maga harminchárom centis derekával. Lehet, hogy a magazin csak Ethel előtt tiszteleg, de az vitathatatlan, hogy ez a szörnyen karcsú derék egy újabb, soványságot hirdető jelkép lehet...

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Modell létemre fejvakarva állok a látvány előtt. Ez a kép eleve szörnyen baljós, ha pedig lentebb téved a szem és megtudjuk a sopánkodás valódi okát, hát megáll az ész! Derékba tört az ízlés? Nos, arról van szó az ilyen esetekben, hogy két út vezet a siker felé. Az egyik a konvenció - ez a lassú, döcögős, macskakövekkel kirakott út, a másik a botrány - ez a szupergyors út, mozgólépcsővel. Sokkal nagyobbat dobbant egy fotós, egy stylist, és teszem hozzá az újság is, ha előrukkolnak valami botrányosan vérlázító címlappal, mint a szokásos vigyori sztáros képekkel. Ezek nem egyetlen ember fejéből kipattant elvetemült ötletek, hanem közös, hosszasan átgondolt, megalapozott döntések eredményei. Nem hinném, hogy bármit mondani akartak volna a világnak, egyszerűen csak csináltak valamit, amiről tudták, hogy visszhangja lesz. Showbiznisz?Az. Derék dolog, mondhatom.


Tipp! Így néz ki az VV5 új villája! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.