plasztikai beavatkozás Aesthetica regisztráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Titokban mindig nagyobb mellekről álmodtál? Biztos vagy benne, hogy az orrod miatt nem talál rád a szerelem? Hiába fogyókúrázol, csak nem tudod eltüntetni a fenekedről a kilókat? Elálló füleid miatt már az óvodában is csúfoltak? Most megvalósíthatod, amire olyan régóta vágytál! A Life.hu segít neked, hogy formás melled, fitos orrod, csinos feneked legyen, hogy semmi ne álljon a boldogságod útjába.
jelentkezz 2011. szeptember 16-ig a regisztrációs oldalunkon.


Thinkstock
Thinkstock

A Life.hu a regisztrációt követően egy castingon választja ki a szerencsés nyerteseket, akiknek megszépüléséről filmet is forgatunk - s akiket a műtét és a gyógyulást követően stylistunk is átalakít majd. A nyertesek a Life.hu oldalain október 17-től folyamatosan láthatóak lesznek, melyben megmutatjuk, milyenek voltak a műtét előtt, és milyen hatalmas átalakuláson mentek át a műtét során.

Ne legyenek kétségeid, itt az idő, hogy megvalósítsd az álmaid! Jelentkezz a Life.hu "Nagy átalakítás" játékára!

Regisztrálok a nagy átalakítás játékra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.