Sosem látott fotó! Kislányként is elbűvölő volt Angelina Jolie

színésznő vágás Angelina Jolie Jon Voight gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon milyen volt kislányként a XXI. század legvadítóbb dívája, a legszexibb férfi kedvese, Angelina Jolie?


Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Angelina Kaliforniában nevelkedett, a szülők válása után édesanyjával és bátyjával, James Havennel New York-ba költözött. 11 éves volt Angie, amikor visszatértek az Angyalok városába, ahol már fiatalon színiiskolába járt. Édesanyja sokáig egyedül nevelte csemetéit, nem voltak jómódúak - Angelinát gyakran csúfolták, mert anyja a turkálóból öltöztette őt.

Ráadásul nagyon különbözött iskolatársaitól - hatalmas, vastag ajkaival, féktelen természetével, soványságával és érdekes vonásaival már akkor kitűnt a többiek közül. Ráadásul már fiatal lányként imádta az extrém dolgokat: gyakran vagdosta magát, a fájdalmat használta terápiaként. A színésznő 14 évesen vesztette el a szüzességét, de már jóval előtte igen élénken érdeklődött a szexualitás irán - saját bevallása szerint már az óvodában is csókolózott fiúkkal. 14 évesen modellkedni kezdett, szerepelt Meat Loaf és Lenny Kravitz videóklipjeiben is, 1993-ban pedig szerepet kapott a Cyborg 2 - Üvegárnyék című filmben. Itt kezdődött Jolie álomkarrierje.

Tipp! Meseparti sztárgyerekekkel, nézd meg hogyan lett a kis lurkókból királylány vagy pókember! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.