Mark Wahlberg otthon lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mark Wahlberg néhány napja piacra dobta a 14 millió dollárt érő mesebeli házacskáját... 

Az egykori Marky Mark sosem gondolta volna, hogy ilyen varázslatos álomotthont is megun egyszer. A harcos című sikerfilm sztárja Bostonból származik, és zenészként a Marky Mark and the Funky Bunch formációval küzdötte fel magát a hírességek közé. A színész most 13,95 millió dollárért árulja luxusotthonát, és reméli, hogy még keresni is fog az üzleten.

www.realtor.com
www.realtor.com

A képre kattintva galéria nyílik!

Nem ez az első alkalom, hogy a sztár meg akar szabadulni az igen kényelmes lakhelytől - már 2008-ban is próbálta eladni a házat 15,9 millió dollárért. Akkor azonban nem jelentkezett vevő az épületre, de ez nem zavarta különösebben az egykori zenészt. Mark mindenképp keresni fog a házon, hiszen annak idején, 2001-ben mindössze 4,95 millió dollárt fizetett érte. A The Wall Street Journal szerint Mark mielőbb új otthonba szeretne költözni - a Beverly Park mellett építi hatalmas birtokát.

www.realtor.com
www.realtor.com

Még több kép a galériában! Kattints a képre!



Pedig nem mondhatnánk, hogy az eladásra szánt ház kényelmetlen lett volna neki és a családnak - a hatalmas rezidencia mellett egy igen kényelmes és tágas, két fürdőszobás vendégház szolgálja a barátok kényelmét. A házhoz tartozik továbbá egy méretes edzőterem, egy kosárlabdapálya, egy hatalmas úszómedence, vízesés és egy igen jól felszerelt moziterem is. A kérdés csak az, milyen lesz az új otthon, ha a régi már nem felelt meg az igényeknek...


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.