Koszosan, hínárok közt pózol a világ legszexibb nője

címlap meztelen Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik népszerű magazin szerint Rihanna a legszexibb élő nő. Hát, mi ezzel vitatkoznánk.

Tipp! Bajuszt növesztett Dér Heni! Kattints a képekért!




Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



Forrás: esquire.com
Forrás: esquire.com

Kattints a képre a galériáért!


Rihanna leginkább egy dehidratált hajótöröttre hasonlít, testét mindössze piszok és pár szál hínár takarja. Vajon az Esquire-nél azt hitték, hogy a mocskosnak és nyomorultnak látszódó címlaplány szexis lesz? Vagy ismét el akarták lőni azt a klisét, miszerint Rihanna - barbadosi lévén - igazi kis szexi sellőlány? Ráadásul a hínár sem tartozik az erotikus "hozzávalók" közé.

Korábban még egészen másra összpontosítottak Rihanna menedzserei, hiszen az énekesnő először csak a táncról énekelt, most azonban már minden klipjében ostorokról és láncokról dalol. Ettől lenne valaki szexis? Most már csakis akkor lehet vadító egy címlap, ha azon egy meztelen sztár szerepel némi kiegészítővel? Nem hinnénk. Nem vitatja senki, hogy Rihanna fiatal és vonzó, de jó lenne, ha legközelebb akkor is jó képet készítenének róla, ha azon felöltöztetik. Úgy igazán, ruhába, igazi frizurával, testtel, arccal. Akkor talán valóban lehetne ő a legszebb.

Tipp! Nézd meg Nánási Pál fotóit képgalériánkban! Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.