Ritka fotók! Ilyen volt, ilyen lett Ördög Nóra, az X-Faktor háziasszonya

X-Faktor műsorvezető Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mórahalmi kislányból tévésztár lett - így indult Ördög Nóra karrierje.

A képre kattintva galéria nyílik!


Nóri egy szegedi kábeltévénél kezdte meg kirándulását a média világába, később az RTL Klubnál lett gyakornok. A Budapesti Gazdasági Főiskolán szerzett diplomát. Szerkesztőként dolgozott a kereskedelmi adó több műsorában, többek között a Mónika show-ban, a Moziklubban és a Havazinban is. Elsőként a Top of the Popsban láthattuk őt a képernyőn, majd következett a Kölyökklub és a Moziklub vezetése, a Reggeliben pedig az ő mosolyára ébredt Magyarország.

Forrás: Ördög Nóra, Nánási Pál
Forrás: Ördög Nóra, Nánási Pál

Kattints a többi képért!


Csatornája elégedettségét mi sem bizonyította jobban, mint az, hogy rá osztották azon nagy kaliberű showműsorok vezetését, melyek hétvégenként főműsoridőben milliókat ültettek a képernyők elé. Igazi dívaként először a Szombat esti láz című táncos műsort vezette Nóra, oldalán Stohl Andrással, majd jöttek a tehetségkutatók: a Csillag születik és az X-Faktor. A legtöbb műsorban Nóra nemcsak műsorvezetőként, de szerkesztőként is kiveszi a részét, örökké bájos mosolyát, szépségét és kedvességét pedig nem tudják megunni a nézők. Mára Ördög Nóri magánélete is révbe ért: első, kudarcba fulladt házassága után második férjével, Nánási Pál fotóssal tökéletesen kiegészítik egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.