Visszataszítóan igénytelen a híres színész fia - Apja brutalitása hagyott nyomot rajta?

Nicolas Cage Weston Cage rendőrség családon belüli erőszak botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicolas Cage fia, Weston külseje cseppet sem emlékeztet híres édesapjáéra. Vajon miért fest úgy a sztárcsemete, mint egy rosszarcú bűnöző?

Weston Cage külseje éppen olyan, mint az élete. Az alig 21 éves srác a napokban vált el feleségétől, Nikki Williamstől, ennek kapcsán vette őt elő a bulvársajtó. A fiú feltűnő, vad, extrém külsejéről és kiegyensúlyozottnak cseppet sem nevezhető magánéletéről olvasgatva felrémlik előttünk az édesapa, Nicolas Cage életstílusa. A színész az utóbbi években nem éppen nagyszerű alakításai, sokkal inkább botrányos viselkedése miatt került a magazinok címoldalára. A Con Air című film jófiújától nem idegen a családon belüli erőszak, ezért pedig már a törvény előtt is felelnie kellett.

AFP, Northfoto
AFP, Northfoto

Az erőszakos, állandóan csak a munkának és a nőknek élő apa mellett bizonyára nem volt könnyű gyermekkora Westonnak, így nem is csoda, ha vad, lázadó fiú vált belőle. A családon belüli erőszakot pedig olyannyira eltanulta apjától, hogy nemrég azért emeltek vádat ellene, mert bántalmazta a feleségét, és a volt edzőjével sem volt épp kíméletes. Pedig édesapja korábban még próbálta jobb útra téríteni a fiát, aki egy aprócska szerepet is kapott a Fegyvernepper című filmben, amelyben Nicolas játszotta a főszerepet. A munka azonban nincs ínyére a botrányhős fiúnak, akit válása után csakis a nők érdekelnek...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.