Demi Moore és Bruce Willis lányai beléptek abba az életkorba, amikor bátran megkezdhetik "villantós" celebpályafutásukat. Mert belőlük - eddig legalábbis úgy tűnik - nem nagyon lehet komolyabbat kihozni.


Rumer, Tallulah és Scout Willis sajnos nem sokat örököltek édesanyjuk, Demi Moore szépségéből és karcsúságából. A három grácia általában súlyos divatbakikat vét, színészi tehetségük nincsen, mégis gyakran kérik fel őket egy-egy divatkapmány arcának, hiszen a világ legismertebb sztárcsemetéi közé tartoznak.


Northfoto

Az egykori sztárpár középső lánya, a húszéves Scout héthónapos volt édesanyja hasában, amikor Demiről az ominózus meztelen fotók készültek. A lány pedig most úgy tűnik, anyja nyomdokaiba lép - a StyleLikeU magazinnak készült fotókon csupasz popsival ül egy motoron, egy ismeretlen férfi háta mögött. A többi képen Scout pirosra mázolt ajkaival és sárga tincseivel próbál szexisen nézni a kamerába, de ez sajnos nem nagyon sikerül neki. A vaskos lány híján van mindenféle női bájnak és finomságnak, de persze a képek eladhatók, mert világsztárok gyermeke...

Scout jelenleg a Brown University tanulója, de legszívesebben ő is nővére, Rumer pályáját követné, aki nemrég szerepelt a Badgley Mischka divatkampányban.
Szinte felismerhetetlen az énekesnő! Shakira levágatta emblematikus tincseithttp://www.life.hu/szepulj/20111209-shakira-uj-frizuraja-levagatta-hosszu-hajat-a-kolumbiai-enekesno.html Félrerajzolt szemöldökkel sokkolt Fergie - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20111208-felrerajzolt-szemoldokkel-sokkolt-fergie-heti-beautymustra.html Két pofonegyszerű, mégis gyönyörű karácsonyi dekorációhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111208-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-megis-gyonyoru-karacsonyi.html Íme a plasztikdédi - 84 évesen plasztikáztatta a melleit!http://www.life.hu/szepulj/20111206-ime-a-plasztikdedi-84-evesen-plasztikaztatta-a-melleit.html Förtelmes sminkben parádézott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/szepulj/20111116-fortelmes-sminkben-paradezott-a-bajos-szineszno-drew-barrymore.html Amelia Earhart - A repülés nagyasszonyahttp://www.life.hu/szepulj/20111206-amelia-earhart-no-a-levegoben.html Szépségreceptek fokhagymávalhttp://www.life.hu/szepulj/20111206-szepsegreceptek-fokhagymaval.html A sztárok kedvenc illataihttp://www.life.hu/szepulj/20111205-a-sztarok-kedvenc-illatai.html