Legyen Neked is saját VIP Programod!

PR cikk Activia szépségápolás egészség megújulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó lenne, ha valaki - bár nem áll feletted haspréseket számolni -, de megmutatná hogyan, mivel és hányas szériával formáld a tested? Aki nem rója fel neked a napi kétezres kalórialimit túllépését, helyette megmondja miből, mennyit fogyassz? Aki kreatív receptekkel ösztönöz ötszöri étkezésre, és néhány szóval feldob minden reggel, hogy bízz önmagadban? Négy szakértő, kéthetes program, egy cél.  A változáshoz olykor ennyi is elég.

Danone
Danone



Elérkezett egy újabb év, Te megint nem fogadtál meg semmit, mert úgyis mindig minden változatlan: a megújulási vágyad ugyan feléledt, de a plusz kilók is hűségesek maradnak hozzád. A helyzet sokaknak ismerős, pedig talán csak egyetlen jól kitalált program kell ahhoz, hogy ne így legyen. Ha akarod, most akár Rád is íródhat egy.

Mert étkezési szokásaidból, edzéseid gyakoriságából, és abból, hogy a reggeli készülődésbe belefér-e egy tejeskávé ceremónia, vagy csak egy expressz make-up, sok mindenre lehet következtetni. Néhány egyszerű kérdés és ugyanennyi őszinte válasz éppen elegendő egy kéthetes, Rád szabott, komplett életmódváltásra ösztönző program összeállításához.

Danone
Danone



Egy program a testedhez, lelkedhez

Két héten át minden reggel négy szakértő étkezési, fitness, szépségápolási vagy lelket ápoló tippjei és receptjei várnak Rád a postafiókodban. A tippeket variálhatod, számtalan receptet kipróbálhatsz, és az elvégzett feladatokat ki is pipálhatod. Innentől kezdve ez lesz a Te személyes VIP programod.

Egy program, amelyből kiderül, hogy mikor nem célszerű edzés közben a tükröt figyelni, hogyan formálhatod legegyszerűbben a vádlit és a leglátványosabban az egész tested sziluettjét. Hogy a 4x16-nál sokszor a 4 tisztességesen végzett gyakorlat többet ér, és hogy a vizes palackokból miért jó egyszerre hatot is otthon tartani.

Danone
Danone



Egy program, ahol megtudhatod, hogy mi a különbség a nádcukor és a finomított fehér cukor között, vagy a teflon edény és a zománcos között. Ahol egyszerűen nem tudsz megfeledkezni a rendszeres vízivásról sem, mert mindig van valami, ami erre figyelmeztet, és még szeretni is fogod.

Egy program, amely során akár magadra is kenheted mindazt, amit egyébként nyugodtan meg is ehetnél. Ahol meglátod, hogy a körte testalkaton hogyan segít egy vastagabb öv, a töredezett hajszálakon az otthon készített hajradír, és a szarkalábakon a mandulaolaj.

Danone
Danone



Egy program, ahol mindennap lesz néhány lelkedhez szóló sor, ami támogat, bátorít vagy felhívja a figyelmedet a téged körülvevő egyszerű dolgok láthatatlan, ám megfizethetetlen értékére. Amely megmutatja, hogyan színezd ki filccel a napjaidat, megerősít, hogy igenis ki kell használni a negyedórás munkaszüneteket, és hogy miért jó a stopper az "úgysincs rá időm" szindróma kezelésére.

Ez a 14 nap csak Rólad szól

Azért, hogy a végén a tanácsokat megfogadva, a mindennapjaidba beépítve, testileg-lelkileg megújulhass, és vidáman, önbizalommal telve kezdhesd a 2012-es évet. Mert a változáshoz olykor ennyi is elég.

Danone
Danone



Vidd magaddal VIP Programodat!

Akár utazás közben, edzésre menet vagy bevásárlás előtt is böngészheted aktuális napi tervedet, amennyiben letöltöd az alkalmazást a telefonodra. Így a mindennapok rohanásában is követheted életmódtervedet, az újabb receptek és tippek megjelenésekor pedig külön értesítést is beállíthatsz. Legyen mindig veled a VIP Programod!

További információ ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.