Kocsis Tibor befutott - és most a húgát is befuttatja!

Kocsis Tibor X-Faktor modellkedés hírnév Nánási Pál család karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor idei győztesének, Kocsis Tibornak igen szemrevaló húga van, aki ráadásul - kihasználva adottságait - modell szeretne lenni. Tibi mindent meg is tesz azért, hogy ez sikerüljön neki.


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre a galériáért!


"Azért gondoltam erre a szülinapi meglepetésre, mert úgy vélem, hogy ha profik készítik el a húgom portfólióját, akkor sokkal nagyobb eséllyel kaphat munkát modellügynökségektől" - magyarázta Tibor.

"Nagyon örültem Tibó ötletének, és már alig várom, hogy megvalósuljon. Egyébként ha valamit a hobbimnak neveznék, az abszolút a fotómodellkedés. Persze egyelőre nem profi módon űzöm, van egy fotósnak tanuló barátnőm, akivel rengeteget gyakorolunk együtt. Most elindultam az egyik szegedi szórakozóhely amatőr modellversenyén is. A legnagyobb közösségi oldalon gyűjtött szavazatok alapján hirdetik majd ki a győztest. Egyelőre én vezetek" - mesélte Liza szerényen, aki amúgy főiskolai tanulmányait sem hanyagolja el, hiszen tudja, hogy a szépség nem minden.

Tipp! A világ leghíresebb férfitestei! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.