Katus Attila jól tudja, mi a lapos has titka: a sportguru az RTL Klub Reggelijében mesélt arról, mi is kell ahhoz, hogy a hasunk tónusos legyen.

Katus Attila szerint az izomzat fölött vannak a zsírpárnák, így azokat kell eltüntetni. Futás, kardioedzések és az étkezés segíthetnek abban, hogy fokozzuk a zsírégetést, így pedig a hasunkról is fogyunk majd. Attila elmondta azt is, a kardioedzést lépésről lépésre kell elkezdeni, mert csak így lehetünk sikeresek. Az erősítő gyakorlatokat sem hagyhatjuk ki, ha azt szeretnénk, hogy izmosak is legyünk.

 

 


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk! 

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Fogyni szórakozva is lehet! Jen hulahoppkarika segítségével fogyott 65 kilóthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120321-fogyni-szorakozva-is-lehet-jen-hulahopp-karika-segitsegevel-fogyott-65.html "Hetekig nem tudtam sem enni, sem beszélni" - Lili gyógyulásának történetehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120321-hetekig-nem-tudtam-sem-enni-sem-beszelni-lili-gyogyulasanak.html Csaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.html Miért lesz rosszabb az allergiád, ha vörösbort iszol?http://www.life.hu/gyogyulj/20120309-miert-lesz-rosszabb-az-allergiad-ha-vorosbort-iszol.html A kannibálok köztünk élnek? (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120320-a-kannibalok-koztunk-elnek.html