Furcsa hajak hete - Heti beauty-mustra

frizura a nap cikke sztárok smink szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten Katy Perry a kék szín ellenére is zseniális frizurával rukkolt elő, Charlize Theron viszont nem volt a legjobb formában. Rajtuk kívül láttunk néhány gyönyörű sminket, a legnagyobb csodálkozást viszont Julia Roberts volt-nincs ráncai váltották ki.

Drámai ajkak tavaszra

Ősszel is imádtuk, de az új szezonban sem kell elfelejtenünk a drámai ajkakat, élénk színű rúzsokat. A tavaszi kifutókon szinte mindenféle színt megtalálunk az extrém kéktől kezdve a klasszikus vörösig. Két fiatal színésznő, Renee Olstead és Lily Collins tartottak a héten trendbemutatót a vörös szőnyegen - a legjobb formájukat hozva.

AFP
AFP

Furcsa hajak

Azt gondoltuk, Katy Perry a kék hajon túl már nem tud meglepetést okozni. Egy német zenei díjátadóra viszont olyan különleges frizurával érkezett, hogy többször is meg kellett néznünk a képet. Elképzelésünk sincs, mennyi idő egy ilyen hajat elkészíteni, de biztosan nem két percet töltött a fodrászszékben. Nem így Charlize Theron, aki az utóbbi időben mindig szédületesen nézett ki a vörös szőnyegen. Ezzel a sebtében összekötött lófarokkal viszont kiérdemelte a hét legrosszabb frizurája címet.

AFP
AFP

Kattints a képre és nézd meg Katy Perry-t kék haj nélkül!

Tara Reid ráncai

A 36 éves színésznő az Amerikai pite filmekkel vált világszerte ismertté. Az elmúlt tíz-tizenkét évben láttuk rossz és még rosszabb formában - kilógó mellel a vörös szőnyegen, csonttá és bőrré fogyva. A sztáron többször végeztek plasztikai műtétet is, de szerencsétlenségére kókler munkát végző orvosok szikéje alá került. Aki egyszer látott róla bikinis képet, soha nem felejti el, milyen ocsmány módon nézett ki a hasbőre. A színésznő az Amerikai pite: A találkozó című film bemutatójára viszont kirobbanó formában érkezett. A ruhája alapján úgy tűnt, nem áll szándékában botrányosat villantani. Egyedül az arcán csodálkoztunk kicsit: úgy tűnik, nem bízik már az orvosokban. Képes volt nemet mondani a ránckisimító plasztikai beavatkozásra, hogy túlnapoztatott bőre ismét olyan legyen, mint tíz éve.

AFP
AFP

Tipp! Sztárparádé a Galmour díjátadón! Kattints a galériáért!



Julia Roberts eltűnt ráncai

Amire Tara Reid láthatóan nemet mondott, az nem volt Julia Roberts ellenére. Korábban mindenkit a természetes szépségével nyűgözött le a színésznő, most viszont erős a gyanú, hogy alaposan kifeszíttette a ráncait. Bőre nemcsak feszes és üde fényű, hanem a széles mosoly ellenére sem ráncolódik, ahogy az egy 44 éves nő esetében természetes lenne. A kezelések miatt Julia Roberts arca is uniformizálódik, például egyre jobban hasonlít Cindy Crawfordra...

AFP
AFP

Átalakítunk! Vagány nőt varázsoltak a vidám óvónőből! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.