A minap egy erotikus kiállításon utoljára tárta fel intim bájait ország-világ szeme láttára a ValóVilág korábbi szériájának plasztikázott versenyzője. A szilikonszájú szőkeség a szerelem és a családalapítás kedvéért hagy fel az "erotikus iparban folytatott tevékenységgel".

"A hír igaz: ez az utolsó, ugyanis beszerelmesedtem" - nyilatkozta VV Szandika a Blikknek. "Azért félek kimondani, mert kicsit babonás vagyok, nem szeretem az ilyen híreket előre közölni. Ha a Jóisten is így akarja, akkor így fog maradni, akkor befejeztem a szakmát."

Forrás: RTL Klub


A hírek szerint a 22 éves VV Szandikának egy egész hónapja van udvarlója, akivel már a családalapításon is gondolkodnak, az esküvőt pedig nyárra tűzték ki. "Tervezzük az esküvőt, a gyermekáldást, mindent, ami szem-szájnak ingere, és ami jó dolog lehet. Most arrébb toljuk a táncot, az éjszakai életet, de ami normális, azt mi mind tervezzük."
Arra a kérdésre, hogy miből élnek majd, a lány a következő, sejtelmes választ adta a bulvárlapnak: "Én eddig is dolgoztam, azt tudni kell. Ő dolgozik, nem mondanám, hogy mit meg hogy, de dolgozik. Én is fogok dolgozni rendes, civil munkát. Nem fogok fellépni, befejeztem az erotikus iparban a tevékenységemet."

Azonnal műteni kell a Való Világ 5 sztárját!http://www.life.hu/legykepben/20120317-vv5-fajdalmai-voltak-a-melleben-surgosen-meg-kell-muteni-vv.html Színpadon szexelne egymással a Való Világ két sztárjahttp://www.life.hu/szeress/20120203-valovilag-szandika-szinpadon-szexelne-veraval.html Teljesen megváltozott a Való Világ szereplője!http://www.life.hu/legytrendi/20110518-vv-agica-elajul-a-szerelmem-ha-meglat.html